همسفر کربلا(مرحوم مصطفی توکلی)

ارسال پست
نمایه کاربر
MohammadF
تشکر کرده: 11 دفعه

همسفر کربلا(مرحوم مصطفی توکلی)

پست توسط MohammadF »

مرحوم مصطفی توکلی در نجف و کربلا، ایام ماه پر برکت صفر سال گذشته
تصویر تصویر تصویر
روحش شاد و یادش گرامی
نمایه کاربر
Abbas-ta

Re: همسفر کربلا(مرحوم مصطفی توکلی)

پست توسط Abbas-ta »

واقعا حیف شد مردی دوست داشتنی و بی حاشیه
روحش شاد
نمایه کاربر
saeed
تشکر کرده: 38 دفعه

پست توسط saeed »

خدا رحمتش کنه...
نمایه کاربر
MOJTABA

پست توسط MOJTABA »

همسفر در راه ماند
زندگی سخت است لیک در سفر باید بود
همراهتان از سفر ماند سیلی سهمگین باور شاید نه سختی راه را می نماید که بایستی تنها رفت صبری باید تا آرامشی زاید.

روحش شاد

نمایه کاربر
sotak0122

پست توسط sotak0122 »

همیشه در خاطرم هست صدای طبل ها و سنج هایی که در تعزیه ها ما را همیاری میکردی...
ضایعه درگذشت مرحوم مصطفی توکلی به خانواده محترم و دوستدارانش تسلیت باد و آرزوی تسلی خاطر برای فرزندان و همسر محترمش
نمایه کاربر
amerali

پست توسط amerali »

در گذست مصطفی دوست داشتنی را به خانواده محترمشان و کلیه دوستان و هم ولایتیها و آشنایان تسلیت عرض میکنم .
روحش به مثل چهره خندانش همیشه شاد باد .
هر چند در سالهای اخیر بنده توفیق دیدار با ایشان را نداشتم ولی در دوران کودکی و نوجوانی هم سن و هم بازی بودیم .
در این چند روز پس از فوتش ؛ بنده هم مثل اغلب کسانی که به نوعی او را میشناختند ؛ به او فکر میکردم . هرچه فکر کردم هیچگونه خاطره تلخی در ذهنم و یا کدورتی در دلم از مصطفی پیدا نکردم . ذاتا" آدم خوب و بی آزاری بود و دوست داشت با اطرافیان در بگو و بخند باشد . مهربان و دوست داشتنی بود با این ویژگیهایش ناخودآگاه یا پدرم مرحومم ( مشهدی عبدالمحمد ) می افتم ؛ چون از این بابت شبیه هم بودند . اینها را نه از این بابت که چون حالا فوت شدند و احساساتی شده ام بگویم . اینها خصوصیات واقعی از اوست که بنده درک کرده ام .
علاوه بر قلب مهربانش که زود از تپش افتاد و رویی گشاده و خندان یک ویژگی بارز دیگر مصطفی که در دوران کودکی نمایانتر بود تپل و سفید رو بودن او بود که باعث جلب توجه دیگران میشد مثل مرحوم دایی سید بلال ( که بسیار مهربان و بچه دوست بودند و در جوانی در سال 1357 فوت شدند ) که وقتی از دور مصطفی را میدید ، میدوید و او را محکم به آغوش میکشد و میبوسید و لپش را گاز میگرفت . چون مصطفی از این بابت اذیت میشد وقتی از دور دایی بلال را میدید یا سریعا فرار میکرد و یا اگر راه یا فرصت فراری نداشت میزد زیر گریه ، ولی فایده ای نداشت چون دوست داشتنی و تو دل برو بود و باید گاز گرفته میشد .
بله آقا مصطفای دوست داشتنی رفتی ما نیز روزی میرویم اما تا زنده ایم به یادت هستیم و قلبمان دوستت دارد و برایت از خداوند مهربان طلب آمرزش گناهان میکنیم .
دنیا وفا نداره غیر از جفا چی داره ؟ ؛
نمایه کاربر
ali

پست توسط ali »

خدا بیامورزتت کربلایی
نمایه کاربر
iman_tourani
ناظم سایت
ناظم سایت
تشکر کرده: 13 دفعه

پست توسط iman_tourani »

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]گفتم که چرا رفتی و تدبیر تو این بود[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]گفتا چه توان کرد که تقدیر همین بود[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]گفتم که نه وقت سفرت بود چنین زود[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]گفتا که نگو مصلحت دوست در این بود[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
ارسال پست