-
saeed
- تشکر کرده: 38 دفعه
سلام دوستان
هر عکس، مطلب Ùˆ خاطره ای از مرØÙˆÙ… سید مصطÙÛŒ برازنده دارید در همین پست قرار بدید.
[CENTER]

[/CENTER]
saeed
-
ezat
- مدیر کل سایت

- تشکر کرده: 21 دفعه
-
تماس:
سعید جان ایده ی خوبیه
والا من تنها چیزی Ú©Ù‡ از ایشون یادم میاد اون استکان Ù…Ø¹Ø±ÙˆÙØ´ بود Ú©Ù‡ همه Ù…ØÙ„یها تو خونه شون داشتن Ùˆ هر وقت آقا میومد خونه شون
توی اون استکان براشون چایی میریختن
ezat
-
kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙØªØÙ†Ø§ÙŠÙŠ(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8
بسمه تعالی
با كسب اجازه از آقازادگان مرØÙˆÙ… مغÙور ØØ¶Ø±Øª ØØ¬Ù‘ت‌الاسلام والمسلمين آقا سيّد مصطÙÛŒ برازنده ØØ³ÙŠÙ†ÛŒ آهاری
مدادالعلما Ø§ÙØ¶Ù„ من دماء الشهدا
مرØÙˆÙ… آقا‌سيد مصطÙÛŒ برازنده كه پدر بزرگوار خود (آقا‌‌سيد ابوالقاسم Ù…ØÙ…Ø¯ØØ³ÙŠÙ†ÛŒ آهاری) را در سنين جوانی در روستای ØØ³Ù†ÙƒØ¯Ø± جاده چالوس پايين تر از نسا در اثر سانØÙ‡ ای از دست داده بود
با تقاضای اهالی روستای كلاونگا به همراه دو برادر(ا- آقا‌سيد علی‌عمران2- آقا‌سيد Ù…ØÙ…ود) Ùˆ يك خواهر به روستای كلاونگا ØªØ´Ø±ÙŠÙ ÙØ±Ù…ا شدند Ùˆ در اين روستا سكونت گزيدند Ùˆ كلاونگا را به عنوان وطن خود
انتخاب نمودند .
ايشان به عنوان Ø±ÙˆØØ§Ù†ÛŒ Ù…ØÙ„ در كنار مرØÙˆÙ… ØØ§Ø¬ شيخ عباس توكلی در روستا مشغول به ÙØ¹Ø§Ù„يت شدند. كارهای Ø³Ø·Ø ØªØ¨Ù„ÙŠØºÛŒ نامبرده به جائی كشيده شد كه اهالی روستاهای اربعه همجوار نيز از ايشان برای مسائل
Ùˆ اØÙƒØ§Ù… دينی دعوت به عمل آوردند از شهر‌های مازندران Ùˆ روستاهای آن نيز از ايشان دعوت شد، كه به همگی آن‌ها پاسخ دادند.
ايشان بار اول با خواهر مرØÙˆÙ… علی ÙØ±Ø²Ø¯ÙÛŒ ازدواج نمودند كه ØØ§ØµÙ„ ازدواجشان يك دختر بوده است. Ù…ØªØ§Ø³ÙØ§Ù†Ù‡ همسرشان در سن جوانی Ùوت شده است.Ùˆ بعدا با يكی از طايÙÙ‡ ‌های توكلی دونا وصلت نمودند. ثمره
اين ازدواج پنج پسر(1-آقا‌سيد جلال2- آقا‌سيد كمال3-آقا‌سيد بلال4-آقا‌سيد مختار5-آقا‌سيد جليل) و دو دختر بوده است .
ايشان در جوانی علاوه بر تبليغات اسلامی كم و بيش به كار كشاورزی و دامپروری نيز مشغول بوده‌اند. در اوايل دهه 20 به عارضه درد چشم مبتلا شده‌اند، كه درمان‌ها به نتيجه‌ای نرسيد و سر‌انجام از هر دو
چشم نا‌بينا شده‌اند. مرØÙˆÙ… آقاسيد‌مصطÙÛŒ از ØØ§Ùظه بسيار قوی بر خوردار بودند ØŒ به طوريكه بسياری از دعاهای مربوط به ماه مبارك رمضان وساير ادعيه را از ØÙظ می‌خواندند Ùˆ همگی مردم روستا را به صدا
می‌شناختند. از صدای بسيار خوب Ùˆ ØØ²ÙŠÙ†ÛŒ برخوردار بودند كه اين خود باعث جذابيت ايشان در نزد مردم روستا وساير بلاد بوده است. تعزيه‌های بسيار خوبی را از ØÙظ می‌خواندند.
با گذشت بيش از 55 سال كليه Ù…ØÙوظات علمی خود را Ø¯Ø±ØØ§Ù„ت روشندلی ثابت نگهداشته‌اند. Ùˆ در جهت ارتقائ Ø³Ø·Ø Ø¹Ù„Ù…ÛŒ خود در بيشتر اوقات ÙØ±Ø§ØºØª به برنامه‌های علمی-مذهبی راديو گوش می‌‌دادند. در جهت
تامين معاش خانواده بسيار كوشا بودند. در اوايل دهه چهل كه خودم بياد دارم ماه رمضان كه در زمستان بود ايشان شب‌ها در سه روستای كمربن و اليكا و كلاونگا روضه می‌خواندند و سوار بر مال (اسب يا
قاطر) ÙØ§ØµÙ„Ù‡ بين روستاها رابه همراه ÙŠÙƒÙ†ÙØ± Ø·ÛŒ طريق می‌نمودند.
ايشان، سيد، بزرگوار Ùˆ روشندلی بودند كه با Ø±ÙØªØ§Ø± Ùˆ كردارشان Ùˆ با مردمداری زبانزد، Ù…ØØ¨Øªâ€ŒÙ‡Ø§ را مانند جد بزرگوارش (ØØ¶Ø±Øª Ù…ØÙ…د صلوات الله عليه) به خود معطو٠می‌داشتند. مرØÙˆÙ… آقا‌سيد بلال برازنده
قبل از Ùوت آقا‌سيد مصطÙÛŒ در اثر سانØÙ‡ تصاد٠در شهرستان چالوس Ùوت نموده بودند. ايشان در از دست دادن ÙØ±Ø²Ù†Ø¯ جوانش بسيار صبور بودند .ÙˆÛŒ در ادای Ø§ØØªØ±Ø§Ù… به اجدادش به وسيله صلوات در منبرهايش
بسيار Ù¾Ø§â€ŒÙØ´Ø§Ø±ÛŒ داشتند، به طوريكه در هر منبر Ùˆ در هر مجلس بيش از سي، چهل صلوات Ù…ÛŒâ€ŒÙØ±Ø³ØªØ§Ø¯Ù†Ø¯ Ùˆ مردم هم در ÙØ±Ø³ØªØ§Ø¯Ù† صلوات از ايشان تبعيت داشتند. علاوه بر اعمال Ùˆ كردار پسنديده‌اي كه دارا بودند در
زمان ØÙŠØ§Øª باقيات Ùˆ ØµØ§Ù„ØØ§Øª ÙØ±Ø§ÙˆØ§Ù†ÛŒ از خود باقی گذاشتند ايشان در پاييز سال 1372در سن كهولت (93سالگی) به رØÙ…ت ايزدی پيوستند. در تشييع جنازه ايشان تمامی اهالی روستا Ùˆ همچنين روستائيان اليكا Ùˆ
كمربن Ùˆ دو روستای دونا Ùˆ همه آنهائی كه از مناطق رودبار قصران Ùˆ اهالی مازندران كه با او آشنا بودند شركت نمودند Ùˆ در مراسم سوم آن مرØÙˆÙ… كه در يك روز Ø·ÙˆÙØ§Ù†ÛŒ در روستای كلاونگا برگزار شد همه
عاشقان Ùˆ دوستداران آن سيد جليل‌القدر شركت نمودند. مجلس Ù‡ÙØªÙ…ين روز در گذشت ايشان كه در شهرستان نور بر گزار گرديد، از همه نقاطی كه با ÙˆÛŒ آشنائی داشتند ØØ¶ÙˆØ± پيدا نمودند. Ù…ØÙ„ دÙÙ† ايشان در
قبرستان بالائی روستا ( بهشت رضوان)كه قبلا Ø´Ø±Ø Ø¢Ù† قبرستان داده شد مدÙون است.
يكی٠دو سال بعد از Ùوت مرØÙˆÙ… آقا سيدمصطÙی، مردم روستاهای خمسه، ساخت مقبره‌ای بر مزار ايشان را Ù…Ø·Ø±Ø Ù†Ù…ÙˆØ¯Ù‡ Ùˆ اصرار می‌كردند. بنا بر اين، موضوع با آقا سيد كمال برازنده در ميان گذاشته شد Ùˆ قرار
گرديد كه هيئت موئسسي تشكيل Ùˆ اقدامات لازم انجام گيرد. اعضاء هيئت عبارت بودند از: ا- آقا سيد كمال برازنده 2- Ø¢Ù‚Ø§ÛŒâ€ŒØØ§Ø¬ عبدالمØÙ…د توكلی 3- اينجانب عباس توكلی Ùˆ چند Ù†ÙØ± ديگر كه اسامی آن‌ها را ÙØ¹Ù„ا
به خاطر نمی‌آورم. مردم روستاها از اين اقدامات مقدماتی بسيار Ø®ÙˆØ´ØØ§Ù„ شدند Ùˆ هريك پيشنهاد كمك مالی در ØØ¯ وسع خود را داشتند، اما در مراجعه به بعضی از Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ شاخص منطقه، موضوع را با بعضی از
مسائل شرعی مخا‌‌ل٠دانستند وبا دلائلی كه آورده بودند Ùˆ خط Ùˆ نشان‌هائی كه كشيده بودند، آن Ø·Ø±Ø Ø¨Ø²Ø±Ú¯ مسكوت ماند.
از آن زمان به بعد هر ساله مشتاقان ÙØ±Ø§ÙˆØ§Ù†ÛŒ از نقاط مختل٠جهت خواندن ÙØ§ØªØÙ‡ Ùˆ جهت توسل جستن از اجداد بزرگوارشان در درگاه ØØ¶Ø±Øª Ø§ØØ¯â€ŒÙŠØªØŒ بر سر مزار ايشان ØØ¶ÙˆØ± پيدا می‌كنند Ùˆ ادای Ø§ØØªØ±Ø§Ù… می‌نمايند،
به طوريكه جهت رسيدن به نيات و مقاصدشان، نذر و نذوراتی را هديه می‌كنند.
ÙØ±Ø²Ù†Ø¯Ø§Ù† ايشان كه مراجعات مردم را بدين منوال ديده‌اند، اقدام به ساخت مقبره ای بر سر مزار پدر نمودند. مردم هم، هر كس در وسع خودش به موضوع كمك كردند. الØÙ…دلله با تغييرات ÙØ±Ø§ÙˆØ§Ù†ÛŒ كه در ساختمان
مزار، بوجود آمده است، ساختمان مقبره شكل آبرومندانه ای به خود Ú¯Ø±ÙØªÙ‡ Ùˆ هر سا‌له مراجعه كنندگان ÙØ±Ø§ÙˆØ§Ù†ÛŒ بر سر مزار آن مرØÙˆÙ… دارد. یکشنبه بیست Ùˆ هشتم شهریور 1389
عبّاس توكّلی(سابع) تهران
kalaavangaa
-
saeed
خیلی ممنونم از آقای توکلی Ùˆ عزت جان، امیدوارم Ú©Ù‡ بقیه دوستان هم تو این Ù…Ø¨Ø§ØØ« شرکت کنند.
saeed
-
ezat
- مدیر کل سایت

- تشکر کرده: 21 دفعه
-
تماس:
از آقای توکلی تشکر Ù…ÛŒ کنم Ú©Ù‡ بیوگراÙÛŒ کاملشون رو Ú¯ÙØªÙ†Ø¯
راستی یه چیزی Ú©Ù‡ یادم Ø±ÙØªÙ‡ بود درباره ایشون این بود Ú©Ù‡ در دید وبازدید های گروهی همیشه یه کیسه کوچیک توتون Ùˆ چپق همراه ایشون بود Ú©Ù‡ هر وقت میخواستن بکشن دوستان البته بیشتر جونها براشون چاق میکردند Ùˆ بعد میکشیدند
ezat
-
sina92
مطمئنا هر کدوم از ما خاطراتی از اون بزرگوار داریم اما اگر قرار بر نوشتن خاطرات Ùˆ ثبت عکس برسه ÙØ±Ø²Ù†Ø¯Ø§Ù† Ùˆ نوادگان ØØ¶Ø±Øª آقا باید پیشقدم باشند Ú©Ù‡ Ù…ØªØ§Ø³ÙØ§Ù†Ù‡ هیچ تلاشی از هیچ کدام از آنها نمی بینیم...!!!
sina92
-
saeed
ØÙ‚ با شماست آقا سهراب، دوستان Ú©Ù… لطÙÛŒ میکنند، اما من وظیÙÙ‡ دونستم Ú©Ù‡ از ایشون به عنوان یک شخصیت بزرگ کلاونگایی یاد کنم، البته نوادگانش یه قول هایی به ما دادند!!!
saeed
-
saeed
مقبره مرØÙˆÙ… سید مصطÙÛŒ برازنده واقع در قبرستان بالایی کلاونگا
[CENTER]

[/CENTER]
saeed
-
saeed
عکس مرØÙˆÙ… سید مصطÙÛŒ برازنده Ú©Ù‡ نوه ÛŒ هم نام ایشان (آقا مصطÙÛŒ برازنده) لط٠کردند Ùˆ ÙØ±Ø³ØªØ§Ø¯Ù†Ø¯.
[CENTER]

[/CENTER]
saeed
-
sotak0122
به نام خدا
دیشب Ú©Ù‡ کنار دیوار دانشگاه مازیار ایستاده بودم دو برادری را دیدم Ú©Ù‡ سالها پیش پدرشان را در صانØÙ‡ ای از دست داده بودند.زمانیکه پدرشان Ø±ÙØª کودکی Ù†ØÛŒÙ بودند اما ØØ§Ù„ا مردانی دلیرو زبردستند .چالاک وقوی Ùˆ از همه مهمتر مهربان Ùˆ خوش قلب.کسانی Ú©Ù‡ با پدر این دو برادر مراوده ای داشته اند Ù…ÛŒ گویند این خصیصه ها را از پدرشان به ارث برده اند.آنها وقتی از کارهای پدرشان در میان مردم میشنوند "از ØØ³Ù† خلقش"اززیبایی کلامش"از صله Ø§Ø±ØØ§Ù…Ø´ Ùˆ....بار سنگین این همه اعتبارش Ú©Ù‡ مایه اعتبار آنها میان مردم شده است یاد خودم Ø§ÙØªØ§Ø¯Ù… وقتی میبینم جواز کسبی با اعتبار پشت سرم هست . هنوز وقتی از خیابانهای شهرستان نور میگذرم مردم آنی Ú©Ù‡ بÙهمندپسر مرØÙˆÙ… سید جلال هستم Ø§ØØªØ±Ø§Ù…ÛŒ وص٠ناشدنی برایم قائل میشوند .واز شما دوستان عزیزی Ú©Ù‡ برای بهتر شناساندن بزرگان Ù…ØÙ„مان تلاش Ù…ÛŒ کنید کمال تشکر رادارم.
08/03/1393 سیدجواد برازنده میرمØÙ…Ø¯ØØ³ÛŒÙ†ÛŒ
sotak0122
-
saeed
خواهش میکنم، وظیÙÙ‡ بود، اما انتظار داریم شما هم تو این امر ما رو یاری کنید.اگه عکسی، خاطره ای Ùˆ یا مطلبی از ایشان دارید( Ú©Ù‡ ØØªÙ…ا همینطوره) تو سایت بذارید تا دیگران هم Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ کنند.
saeed
-
MohammadF
- تشکر کرده: 11 دفعه
خاطره ای از پدربزرگم ØŒ مرØÙˆÙ… مشهدی علی ÙØ±Ø²Ø§Ø¯ÛŒ در خصوص ØØ¶Ø±Øª ØØ¬Øª الاسلام سید مصطÙÛŒ برازنده ØØ³ÛŒÙ†ÛŒ :
در سال درگیری کلاونگاهیها باعشایری Ú©Ù‡ هرساله به زور وارد کوههای کلاونگاه Ù…ÛŒ شدند( ØØ¯ÙˆØ¯Ø§" در دهه 1330 به بعد بود ) ØŒ قرار بر این شد Ú©Ù‡ برای همیشه آنها را از
Ù…ØÙ„ بیرون کنند. برای همین منظور از هرخانوار یک Ù†ÙØ± زن Ùˆ یک Ù†ÙØ± مرد جهت درگیری با آن عشایر باید آماده Ù…ÛŒ شدند .در روز نوزدهم ماه مبارک رمضان جهت بیرون کردند
آنها همه آماده ØØ±Ú©Øª به سمت کوه (Ø§ØØªÙ…الا" مرزخیل ) شدند. از آنجائیکه تعداد آن عشایر بیشتر بوده Ùˆ از طرÙÛŒ تعدادی از اهالی Ú©Ù‡ باید درگیر Ù…ÛŒ شدند زن بودند،روØÛŒÙ‡
خوبی نداشتند. قبل از ØØ±Ú©Øª ØØ¶Ø±Øª آقا سید مصطÙÛŒ به جهت دلگرمی مردم Ùˆ دادن روØÛŒÙ‡ به آنها روی پل ( درکا ) ایستاد وبا دردست Ú¯Ø±ÙØªÙ† قرآن وعمامه خود ØŒ همگی
را از زیر قرآن عبور داده Ùˆ چنان با اطمینان به آنها Ú¯ÙØª ØØªÙ…ا" پیروز خواید شد. Ùˆ بعد از بدرقه مردم ØŒ ØØ¶Ø±Øª آقا به مسجد امام ØØ³Ù† عسگری (ع) Ù…ØÙ„ Ø±ÙØªÙ‡ وجهت پیروز شدن اهالی به دعا Ùˆ نیایش مشغول بوده تا اینکه اهالی پس از در گیری سخت پیروزمندانه به Ù…ØÙ„ برگشتند. وآقا نماز شکر بجا آوردند.
{ØªÙˆØ¶ÛŒØ Ø§ÛŒÙ†Ú©Ù‡ این واقعه سرشار ازØÙ…اسه ای هست Ú©Ù‡ به ÙØ±Ø§Ù…وشی سپرده شده Ùˆ کمتر کسی به آن پرداخته است. Ú©Ù‡ در این ØÙ…اسه چطور با آنها درگیر شدند Ùˆ یا
اینکه مشهدی ØØ¨ÛŒØ¨ الله Ú©ÛŒ بود ÙˆÚ†Ù‡ کرد ودلاوریهای مشهدیه خاتون Ùˆ ØØ§Ø¬ÛŒÙ‡ خانم کوکب کمتر به گوشها رسیده Ùˆ یا در اذهان Ù…ØÙˆ شده است . }
[LEFT]نقل از پدرم : رضا ÙØ±Ø²Ø§Ø¯ÛŒ [/LEFT]
[LEFT] [/LEFT]
MohammadF
-
saeed
ممنون Ù…ØÙ…د جان، خیلی جالب بود. من تا ØØ§Ù„ا این قضیه رو نشنیده بودم.
saeed
-
amerali
با صلوات بر Ù…ØÙ…د Ùˆ آل Ù…ØÙ…د Ùˆ بر دودمان بجای مانده از آنها .
از جمله Ø§ÙØªØ®Ø§Ø±Ø§Øª بنده در زندگی Ø› داشتن پدر بزرگی چون آقا سیدمصطÙÛŒ میباشد . همچون سندی معتبر .
با توجه به علاقه شدیدی Ú©Ù‡ بین مادرم ( دختر دوم آقا - سید خانم - سیده شهربانو ) Ùˆ Ø±ÙØª Ùˆ آمد زیادی Ú©Ù‡ آقا به منزل ما داشتند Ùˆ یا ما بهمراه مادرمان به منزل آقا Ú†Ù‡ در کلاونگاه Ùˆ Ú†Ù‡ در Ù…ØÙ…ود آباد داشتیم از برخی ویژگیهای بارز اقا باخبر بودیم . اما بنده علاوه بر معجزاتی Ú©Ù‡ از آقا در زمینه معمم شدنشان Ùˆ چند مورد غیب گویی ایشان شنیده بودم Ø› در مورد برآورده کردن نذر ها در دوره ØÛŒØ§ØªØ´Ø§Ù† تجربه ای نداشتم . اما چها سال پس از Ùوتشان در شرایطی Ú©Ù‡ ØÛŒÙ† ØªØØµÛŒÙ„ در دانشگاه به یک مشکل بزرگی برخورد کردم Ùˆ پس یک ماه تلاش Ùˆ دوندگی راه به جایی نبرده بودم ØŒ در اوج نا امیدی ناخودآگاه بیاد آقا Ø§ÙØªØ§Ø¯Ù… Ùˆ از جدش Ú©Ù…Ú© خواستم . خدا شاهده انگار اب روی آتیش مشکلم عین آب خوردن ØÙ„ شد Ùˆ بعد از آن هر وقت برای خودم مشکل ØØ§Ø¯ÛŒ بوجود بیاید به آقا Ùˆ جدش متوسل میشوم Ùˆ در صورت مراجعه دیگران به بنده نیز به ایشان پیشنهاد میدهم Ùˆ تا کنون تعدادی از Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ÛŒ Ú©Ù‡ مراجعه داشتند به نذر کردن به آقا ایمان آورده اند . در این شرایط بنده ایشان را سوای پدر بزرگی ØŒ دارای شخصیتی ÙØ±Ø§ ÙØ§Ù…یلی Ùˆ عام میدانم یعنی ایشان به عموم تعلق دارند Ùˆ ارادتی Ú©Ù‡ از ایشان در روستا های همجواری چون ایلیکا Ùˆ کمربن Ùˆ دونا Ùˆ Ú†Ù„Ú© Ùˆ آزادمون Ùˆ آهار Ùˆ هر جایی Ú©Ù‡ پا گذاشته بود Ø› میبینیم نشون میده ایشان Ùقط به خانواده خودش تعلق نداره بلکه به تمامی کسانی Ú©Ù‡ در ØÛŒÙ† ØÛŒØ§ØªØ´Ø§Ù† ایشان را میشناختند Ùˆ ØØªÛŒ کسانی Ú©Ù‡ اکنون از برآورده شدن ØØ§Ø¬ØªØ´Ø§Ù† به ایشان ارادت پیدا میکنند نیز تعلق داره Ùˆ روز به روز به اردتمندانش اضاÙÙ‡ میشه Ùˆ جاودانه تر میشه . چون مرد خدا بود .
amerali
-
sina92
به نام خداوند مهربان و آمرزنده
ØØ¶Ø±Øª ØØ¬Øª الاسلام آقا سید مصطÙÛŒ برازنده (میر Ù…ØÙ…د ØØ³ÛŒÙ†ÛŒ) از Ø§ÙØªØ®Ø§Ø±Ø§Øª ÙØ±Ø§Ù…وش ناشدنی روستای ما بودند ØŒ هستند Ùˆ خواهند بود Ùˆ از آنجا Ú©Ù‡ ایشان عموی مادر بزرگوار من یعنی برادر آقا سید علی عمران (پدر بزرگ من) بودند؛ علاقه Ùˆ Ø§ØØªØ±Ø§Ù… ما به ایشان چندین برابر Ù…ÛŒ شد.
درگذشت ایشان چنان تاثیری در من گذاشت Ú©Ù‡ من یکی از زیباترین مقالات Ùˆ نوشته های خودم را در سوگ ایشان نوشتم. روضه های شبانه ÛŒ ایشان در شبهای عاشورا برای من Ú©Ù‡ نوجوانی بیش نبودم بسیار زیبا Ùˆ تاثیر گذار بود. از ØÙظ خواندن قرآن Ùˆ بسیاری از دعاهای Ù…ÙØ§ØªÛŒØ الجنان به خصوص دعاهای شبهای ماه رمضان با وجود Ù…ØØ±ÙˆÙ… بودن از نعمت بینایی همیشه مرا مات Ùˆ مبهوت Ù…ÛŒ کرد. زمانی Ú©Ù‡ Ù…ØÙ…ود آباد تشری٠داشتند هر سال یک شب از ماه رمضان خانواده ÛŒ ما را برای ØµØ±Ù Ø§ÙØ·Ø§Ø±ÛŒ به منزلشان دعوت Ù…ÛŒ کردند Ùˆ یک شب هم به منزل ما تشری٠می آوردند. Ùˆ برای کودکی مثل من Ú©Ù‡ به ایشان در عین کودکی ارادت Ùˆ اعتقاد خاصی داشتم تمامی آن ساعات، Ù„ØØ¸Ø§Øª شیرینی بود.
در این سالها برای جوانان Ùˆ نوجوانان روستا Ú©Ù‡ توÙیق زیارت ایشان را نداشتند Ø§ÙØ³ÙˆØ³ Ù…ÛŒ خورم Ú©Ù‡ از زیارت Ú†Ù‡ گوهر گرانبهایی بی نصیب ماندند. باشد Ú©Ù‡ همه ÛŒ ما یاد Ùˆ خاطره ÛŒ آن بزرگوار را گرامی بداریم Ùˆ در راه شناخت ایشان به نسل های آینده قدم های موثر برداریم.
در پایان برای آن مرØÙˆÙ… ØŒ علو درجات Ùˆ همنشینی با اولیای الهی Ùˆ امامان بزرگوار را از درگاه خداوند متعال خواهان Ùˆ خواستارم.
sina92
-
amerali
Ùˆ عکسی از آقا سید مصطÙÛŒ Ùˆ همسر مکرمه ایشان Ú©Ù‡ همیشه با روی خوش Ùˆ چای داغ پذیرای مهمانان بودند ØŒ Ø±ÙˆØØ´Ø§Ù† شاد Ùˆ یادشان گرامی باد .
amerali
-
amerali
همانطور Ú©Ù‡ وجود آقا سید مصطÙÛŒ در ØÛŒÙ† ØÛŒØ§ØªØ´ با برکت بود ØŒ اکنون پس از 20 سال از زمان در گذشت ایشان Ø› ÙØ±Ø²Ù†Ø¯Ø§Ù†Ø´ به Ú©Ù…Ú© تعدادی از هم ولایتیها با ساخت پله از جاده تا جلوی تکیه Ùˆ داخل ØÛŒØ§Øª مسجد از Ù…ØÙ„ نذورات اهدایی مردم بر مزارش ØŒ بار دیگر وجودش با برکت بوده Ùˆ باعث آسایش Ùˆ تسهیل در تردد مردم در این مسیر شده است . Ø±ÙˆØØ´ شاد . البته Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ دیگری نیز هستند Ú©Ù‡ پس از Ùوتشان ØŒ از این برکات برای مردم Ùˆ روستا داشته اند Ø› از جمله تامین عمده هزینه برای ساخت غسالخانه از طر٠خانواده مرØÙˆÙ… ØØ¬Øª پیشکار . Ø±ÙˆØ Ø§ÛŒØ´Ø§Ù† نیز شاد باد . تا باشد از این نوع اعمال نیک البته با پندار نیک Ùˆ نیات پاک .
amerali
-
amerali
نگینی بر تارک روستا
amerali
-
amerali
بله عالی بودند .
amerali