رباعيات سروده شده توسّط اينجانب عبّاس توكّلی(رباعيات شماره-5

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

رباعيات سروده شده توسّط اينجانب عبّاس توكّلی(رباعيات شماره-5

پست توسط kalaavangaa »

[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بسمة تعالی[/FONT][/RIGHT]
[FONT=2 Nazanin][RIGHT][FONT=2 Nazanin][/FONT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]رباعيات سروده شده توسّط اينجانب عبّاس توكّلی(رباعيات شماره-5)[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin][/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]هر چه از دل گفته‌ام، كم گفته‌ام از ضميرش خوب و بد، كم گفته‌ام[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]گفته بودم، پند گيرد از درون از ثنا و ناسزا، هم گفته ام[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]خدا يا آن دلی، آتش بگيرد كه چوبش غيبت است كثرت بگيرد[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]كند غيبت مدام، از اين و از آن بزودی ای خدا آتش بگيرد[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]دلا در خلوت خود، گفتكو كن حساب اين و آن را، رو برو كن[/FONT][/RIGHT]

[RIGHT][FONT=2 Nazanin]خودت را هم در آنها جستجو كن به فك ر خويش باش و، آرزو كن[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]حساب اين و آنت را چه كار است فضای ديگرانت را، چه كار است[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]چه سودی دارد ای دل اين دخالت سرك بر كار پنهانت، چه كار است[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]نهان كردم خودم را، دست اين دل نگويند ديگران، از فطرت دل[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]تو بايد می‌شدی، پنهان به دودت كه من آزاد باشم، فخر حاصل[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]تو را گفتم، حساب دخل و خرجت ترازت داده‌ام، بالا و پستت[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بگفتم هر چه هستی باش هموار تو را ای دل چه گويم، نيست دستت[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]تو را افراط و تفريط است، در كار تو را اندازه‌ای نبود، به انبار[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]حساب كار خود را، زود بنما نبا شد فرصتی، در سود بازار[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]دلا در دلبری آخر، چه كردی ميان دلبران، آخر چه كردی[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]حقيقت را تو گفتی، بين آنها؟ برای كار فردايت، چه كردی[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]دلا با كار فردايت، چه كار است همين امروز و فردايت چه كار است[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]نگيری گفته‌ های من، تو بر گوش به عقبی و به دنيايت چه كار است[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای به دل بودم ترا، در آرزو از برايت كرده‌ام، من جستجو[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]تا ترا آرم به دستم، ای صنم از سر شب تا سحر در گفتگو[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]دلبرا از دل كشيدم، آه سرد گشته ای از من جدا، با سوز و درد[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای خدا راهی دوباره، باز كن تا ببينم يار خود را، سردِ سرد[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای دلا بر دلبرم، وابسته‌ام دل به او دادم، به او وابسته‌ام[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای خدا اين دلبر و اين دل نگير هرچه خواهی‌گير، امّا اين دو را وابسته‌ام[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای خدا و ای اله و، ربّنا يار ما را لحظه ‌ای، منما جدا[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]يار اصلی را تويی يزدان پاك يار جانی را ز ما، منما جدا[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای دلم باشد به تو خط و نشان نه از اين گو و، نگو هم تو از آن[/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بی تفاوت باش، اندر انتخاب تا ترا گويم ، چسان است اين و آن [/FONT][/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]روز پنجشنبه مورّخة30/11/1393 عبّاس توكّلی(سابع) تهران[/FONT][/RIGHT]
[/FONT]
ارسال پست