[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]بسمه تعالی[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma,sans-serif][/FONT] [/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma,sans-serif][/FONT] [/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma,sans-serif][/FONT] [/RIGHT][RIGHT][FONT=Tahoma,sans-serif]ربا[/FONT][FONT=Arial,sans-serif]عيات سروده شده توسّط اينجانب عبّاس توكّلی[/FONT] [FONT=Arial,sans-serif])[/FONT][FONT=Arial,sans-serif]دل- شماره2 )[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Tahoma,sans-serif][/FONT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT][RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دل شكستة من تا به ÙƒÛŒ كنی ÙØ±ÙŠØ§Ø¯ ÙØºØ§Ù† Ùˆ ناله خود را، همی كنی آزاد[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]Ù†ØµÙŠØØªÙ… به تو‌بادا‌كه صبربايد كرد كه صبرتواست هميشه، ترا به Ø§Ø²ÙØ±ÙŠØ§Ø¯ [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ÙØ¶Ø§ÛŒ دل چرا از غصّه غمبار Ú¯Ù‡ÛŒ آهی كشد، با ناله بسيار[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]اگر از آه او، دودی بر آيد بسوزد هر چه بر تو، هست انبار[/FONT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Tahoma,sans-serif][/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]برو ای دل ز غمهايت جدا شو ز امروز Ùˆ ز ÙØ±Ø¯Ø§ÙŠØªØŒ جدا شو[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]چرا خون می‌خوری، بيهوده باشد مرا كار است با تو، بهر ما شو [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]نبينم بر تو من، يك Ù„ØØ¸Ù‡ ای دل نباشی بهره مند، از آب Ùˆ از Ú¯Ù„[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]چرا بر خود دهی، رنج Ù ÙØ±Ø§ÙˆØ§Ù† ندارد سود، اكنونت Ú†Ù‡ ØØ§ØµÙ„ [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دلا در كار خود، ثابت قدم باش به يك سو ‌رو، تو با من‌همقسم باش [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Arial,sans-serif]هوای راست و چپ را دور انداز سبيل ‌الله را، ثابت قدم باش [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]زدی بر من لگامی، سخت ای دل به هر جا می‌بری، از سخت و مشكل[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]چرا باشم به دستت در اسارت خدايا آ ر بيرونم، از اين گل [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای دل بيچاره‌ام، غوغا نكن نرم باش و هر دری، نجوا نكن[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]راه خود در پيش گير Ùˆ مستقيم در صراط مستقيم، امروز يا ÙØ±Ø¯Ø§ نكن [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دلم، امروز Ùˆ ÙØ±Ø¯Ø§ÙŠØª Ú†Ù‡ ØØ§ØµÙ„ دريغ و، آه Ùˆ ويلايت Ú†Ù‡ ØØ§ØµÙ„[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]مرو در كنج عزلت تا خوری غم بگير تصميم، در كارت شو مصمّم [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دلا امروز Ùˆ ÙØ±Ø¯Ø§ÙŠØªØŒ مرا كشت غم هر جا واين جايت، مرا كشت[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]چرا‌غم می‌خوری دنيا دو‌روزاست غم امروز Ùˆ ÙØ±Ø¯Ø§ÙŠØªØŒ مرا كشت [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif] [/FONT][FONT=Arial,sans-serif]ای دل لرزان من، هر دم كجا ای به غم پايان، غمها شد جدا[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]غم مخور غمها، به پايان آمده شادی و شور و شع٠گرديده پا[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ای دلم با من، كمی خلوت نما از درونت گو، كه آوردی پناه[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]هرچه داری گو‌برون كن ازسرت تا كه خالی باشی و، بی ادّعا [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دلا هرگز نكردی، نا اميدم به راه نيك دادی، هر اميدم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ترا Ù†ØØ³ÙŠÙ† كنم، ای با ÙˆÙØ§ دل كه صد ÙØ±Ø¬Ø§Ù… نيكو را اميدم [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دلا آينده اَم گرديد روشن اميدم داده‌ای هر راه و روزن [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]Ø¨Ø±ÙØªÙ… سوی هر كاری كه Ú¯ÙØªÛŒ شدم پيروز با، Ø§ØØ³Ù†Øª ØªÙˆÚ¯ÙØªÙ† [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دلا تشويش و ترست تا كجا هست چرا ذات ترا، از ما جدا هست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]من Ùˆ تو هر دو در يك تن قراريم خدا‌خود ØØ§Ùظ و، هم يارما هست [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]
[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دلا ازما جوانی رخت بربست سÙيدی بر سياهی جای بنشست[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]سÙيدی موی باشد، روی باشد مرا در آبرويم هر دو بنشست [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Arial,sans-serif]
[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]شنبه مورّخه 25/11/1393 عبّاس توكّلی(سابع) تهران[/FONT][/RIGHT]
رباعيات سروده شده توسّط اينجانب عبّاس توكّلی )دل- شماره2 )
- kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙØªØÙ†Ø§ÙŠÙŠ(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8