[FONT=Tahoma][HIGHLIGHT=#ffffff] [/HIGHLIGHT][/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma][HIGHLIGHT=#ffffff]بسم‌الله الرّØÙ…ن‌الرّØÙŠÙ…[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff] [/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma][HIGHLIGHT=#ffffff]يا ربّ به ØÙ‚Ù‘ مصطÙÛŒ [/HIGHLIGHT][/FONT][FONT=Tahoma][HIGHLIGHT=#ffffff] آن Ø´Ø§ÙØ¹ روز جزا بگذر ز عصيان Ùˆ گناه Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ØÙ‚Ù‘ علی شاه نج٠آن صدر٠ايوان شر٠عمرم به عصيان شد ØªÙ„Ù Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]يا ربّ به زهرای بتول عذر٠گناهم كن قبول هم رو سياهم هم ملول Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]يا ربّ به ØÙ‚Ù‘ مجتبی آن كشته زهر Ø¬ÙØ§ رØÙ…ÛŒ نما بر ØØ§Ù„ ما Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ØÙ‚Ù‘ شهيد كربلا آن كشته راه خدا در راه ØÙ‚Ù‘ شد سر جدا Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ØÙ‚Ù‘ تن صد پاره‌اش با عترت آواره ‌اش رØÙ…ÛŒ من٠غمخواره ‌اش Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ØÙ‚Ù‘ علی ‌ابن â€ŒØ§Ù„ØØ³ÙŠÙ† آن Ø¢ÙØªØ§Ø¨ عالمين د ارم ز عصيان شور Ùˆ شين Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ØÙ‚Ù‘ امام پنØÙ…ين باقر شه دنيا Ùˆ دين بر ØØ§Ù„ زار من ببين Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ياربّ به شاه انس Ùˆ جان صادق امامت را نشان رØÙ…ÛŒ نما بر عاصيان Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]يا ربّ به موسی شاه دين باب ‌الØÙˆØ§Ø¦Ø¬ از يقين شرمنده‌ ام جرمم ببين Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]يا ربّ به شاه دين رضا مسموم٠انگور Ø¬ÙØ§ از هر Ú†Ù‡ Ú¯ÙØªÙŠÙ… ناروا Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ØÙ‚Ù‘ تقی شاه Ùˆ جواد آن هادی راه رشاد ارØÙ… علی كلّ العباد Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ØÙ‚Ù‘ امام دين تقی هم بر علی ‌ابنّ ‌النقی بخشا گناه اين شقی Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ØÙ‚Ù‘ شه دين عسگری آن خسرو دين پروری از هر Ú†Ù‡ كردم بگذری Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ØÙ‚Ù‘ شه ØµØ§ØØ¨ ‌الزّمان آن پيشوای انس Ùˆ جان بخشا گناه شيعيان Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]پشتم خم از بار گناه از معصيت رويم سياه هستم به پيشت عذر خواه Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]در وقت نزع Ùˆ Ø§ØØªØ¶Ø§Ø± دارم اميد ای كردگار پيشت نباشم شرمسار Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]آندم كه شيطان لعين باشد مرا در قبض دين بر ØØ§Ù„ زار من ببين Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دارم اميدی Ø¨ÙˆØ§Ù„ÙØªÙˆØ در وقت مرگ Ùˆ قبض Ùˆ Ø±ÙˆØ [/HIGHLIGHT][/FONT][FONT=Tahoma][HIGHLIGHT=#ffffff]رو آورم اندر مزار Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT][FONT=Tahoma]
[/FONT]
[FONT=Tahoma][HIGHLIGHT=#ffffff]آندم كه با جسم Ùكار بر مركب چوبی سوار رو آورم اندر مزار Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دارم اميد ای ذوالمنن در غسل Ùˆ مرگ Ùˆ در ÙƒÙÙ† آيد به بالين Ø¨ÙˆØ§Ù„ØØ³Ù† Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]وقت سئوال اندر Ù„ØØ¯ چون Ø±ÙˆØ Ø¢ÙŠØ¯ در جسد ØÙŠØ¯Ø± به ÙØ±ÙŠØ§Ø¯Ù… رسد Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]در خانه تاريك گور در پيش دارم راه دور كوهم نشين جز مار Ùˆ مور Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خواهم به روز داوری ز Ø§ÙØ¹Ø§Ù„ زشتم بگذری اندر بهشتم آوری Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]يا ربّ بسی كردم گناه بر Ù„Ø·ÙØª آوردم پناه آمرز گاری يا اله Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ای جرم پوش عيب ها داننده هر غيب ها سر برده‌ام در جيب ‌ها Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]عمرم به آخر شد تباه از بار عصيان Ùˆ گناه ارض Ùˆ سما بر من گواه Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]من عاجز Ùˆ پير Ùˆ Ùقير در شر دستم را بگير عذر Ùˆ گناهم را پذير Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]يا ربّ تويی ÙØ±ÙŠØ§Ø¯ رس جز تو ندارم هيچكس می‌ گويم اندر هر Ù†ÙØ³ Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]بر داشتم دست نياز بر درگهت ای بی نياز خود چاره كارم بساز Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]وقت سئوال اندر Ù„ØØ¯ چون Ø±ÙˆØ Ø¢ÙŠØ¯ در جسد بگشا زبانم بر Ø§ØØ¯ Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]آندم كه می‌لرزد جسد از خو٠عصيان در Ù„ØØ¯ ØÙŠØ¯Ø± به ÙØ±ÙŠØ§Ø¯Ù… رسد Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]بر من عطا كن ای كريم ÙØ±Ø¯ÙˆØ³ از لط٠عميم ايمن از نا ر جهيم Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]هر كس بخواند اين دعا او را بيا مرزد خدا شرطش بو د صدق Ùˆ ØµÙØ§ Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]هر كس گذارد در ÙƒÙÙ† در خاك چون سازد وطن اØÙˆØ§Ù„ او گردد ØØ³Ù† Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]هر كس گذارد در برش گردد نكير Ùˆ منكرش در قبر همچون چاكرش Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff]هر كس بخواند در Ø³ØØ± سازد دو چشم خويش تر هرگز نبيند او ضرر Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff] [/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma][HIGHLIGHT=#ffffff]دعای Ùوق از دعاهای قديمی است Ùˆ بسيار معرو٠در نزد پيران، چون به دستم رسيد خواستم ديگران نيز از آن Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ نمايند .[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma]
[/FONT]
[FONT=Tahoma]
[HIGHLIGHT=#ffffff] التماس دعا، عبّاس توكّلی، روزدوشنبه مورّخه 1393/9/24 [/HIGHLIGHT][/FONT]
Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم
- kalaavangaa
- محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® ÙØªØÙ†Ø§ÙŠÙŠ(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطÙÙˆÛŒ Ù¾ 8
Re: Ø§Ø³ØªØºÙØ± الله ‌العظيم
شعر زيباييه Ùˆ از اونجايي كه تك تك ائمه رو نام ميبره الهي يارب آمين خودمون رو تداعي ميكنه، ممنون