[FONT=2 Nazanin]پيكر ‌بی‌دست او را دستها است[/FONT][FONT=2 Nazanin]<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]<o:p> </o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]چون پدر نام مرا عبّاس داد Ù…ÙØªØ®Ø± باشم كه اين نامم نهاد<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]من به نامش تربيت نزد پدر[/FONT][FONT=2 Nazanin] چون پياپی Ú¯ÙØª ای جانم پسر<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]نام تو شد بند بر نام ØØ³ÙŠÙ† بند عبّاس است علمدار ØØ³ÙŠÙ†<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]چاكرش ‌باش ‌وبه دستش‌كن‌دعا خدمتش باش و نما صد التجا<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]پيكر ‌بی‌دست او را دستها است جای ‌هر‌دستش‌هزاران ‌دست‌ها است <o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]هر چه خواهی از خدا با ربّنا كن توسّل بر‌شهيد ‌دين‌تو‌آن عبّاس را<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin] Ù‡Ø±Ú†Ù‡â€Œâ€ŒØ®ÙˆØ§Ù‡ÛŒâ€ŒÚ¯Ùˆâ€ŒÙƒÙ‡â€ŒØ¨Ø§Ø¨â€ŒØØ§Ø¬Øªâ€Œâ€ŒØ§Ø³Øª آبرو مند است، كه او بی منّت است<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]آبرو‌دارد â€ŒÙØ±Ø§ÙˆØ§Ù† ‌نزد‌ØÙ‚ ‌اين‌را بدان او بود باب‌الØÙˆØ§Ø¦Ø¬ØŒ ØØ§Ø¬ØªØ´ بی امتنان<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]من به خلق Ùˆ خوی او خو كرده‌ام Ø¹ÙØ·Ø± او را هر كجا Ùˆ هر مسا بو كرده‌ام<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]من شنيدم از مرا م و خوی ا و جستجو دارم به هرسو تا ببينم روی او<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]روی را نه بلكه خواهم كوی او خواست من را كوی خود Ø±ÙØªÙ… سوی او<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]خواسته‌هايم را گذاشتم ‌در ميان كرده‌ام بر او توسّل تا ÙØ±Ø³ØªØ¯ آسمان<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]در Ú¯Ù‡Ù ØÙ‚ØŒ روی٠من شد باز باز هر Ú†Ù‡ از او‌خواستم بوده مرا بر‌آن ‌نياز<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]پر شده انبان من ای بی نياز شكر‌كردم بر‌خدا و، سجده‌كردم از نياز<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]لط٠ØÙ‚ چون از ره عبّاس شد هر Ú†Ù‡ آمد دست من الماس شد<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]مال ‌دنيا آنچنانی ‌را‌ ندارم ‌من نياز آنچه‌‌خود‌خواهدكند، تأمين‌دارد دير باز<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]گر بود اخلاص در علم Ùˆ عمل Ú¯ÙØªÙ‡â€ŒØ§Ø³Øª او‌تا كه بشتابيد‌ بر‌خير‌‌العمل<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]مطمئن هستم ز عبّاس و خدا هر چه خواهم می ‌دهند، بی منتها<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]چون‌كه‌سابع دوست و‌همراه‌علی‌است هر كجا باشد ، علی را منتهی است<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]<o:p> </o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]روز سه شنبه مورّخة 1393/7/15 عبّاس توكّلی ( سابع ) تهران<o:p></o:p>[/FONT]