رباعيات گلچين شده (شماره-3)

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

رباعيات گلچين شده (شماره-3)

پست توسط kalaavangaa »

[RIGHT][FONT=2 Nazanin]بسمة تعالی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]رباعيات گلچين شده (شماره-3) [/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]دل را به هر بهانه، كه بايد سری زنی از حال و روز آن بپرسی و، بر هر دری زنی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ديوانه ‌ای كه، رها كرده‌ ای دلت هر لحظه بر تو است، كه آنرا سری زنی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]حافظ و سعدی به الفاظ و سخن شعر گفتند، از ره صاحب سخن[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]شعر آنها در كجا و شعر ماهم در كجا از زمين تا آسمان‌است‌فرق‌آنها در سخن[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای خدا از لطف تو من شاكرم خجلتم آيد بگويم شاعرم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]هر چه را گفتم، و يا بنوشته‌ام خود به من گفتی، ورا انگاشتم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]كودكی گفتم به شكل زمزمه نو جوانی گفته‌ام با واهمه[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]در جوانی گفته‌ام بی ‌واهمه در ميانسا لی گفتم و ننوشته[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]سن پيری هر چه بود بنوشته‌ام يادگاری شد به رسم سابقه[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای خدای رازق و هم ناطقم رزق من كردی بگويم ناطقم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]هرچه‌خود‌گفتی‌شنيدم با دوگوش من همان گويم‌، كجا من ناطقم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای خدا دانم به‌ من‌ فرصت‌ دهی از برای كارها رخصت دهی[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]در ميان كارها از شعر ناب گويم و بنويسم، با پيچ و تاب[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]پيچ و تاب شعر من دست خدا است او به من فرمان دهد، بی منتها است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]آنچه د ر دوران عمر، بشنيده‌ ام شعر گردد، صاحب فرمان خدا است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]در درونم هست، غوغايی به چند هر چه را گويم، شود آنرا پسند[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]از كجا آيد چه مقدار است و چند ترس آن دارم، شود روزی گزند[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]از برای پند و عبرت شعر من‌گشته رديف نخل خرمايی است كه دارد تيغ و ليف[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]دانه هايش، هست شيرين و لطيف هسته های آن، بوَد هر يك به كيف[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]هر چه را گويم دوباره مطلب است از درون آيد، يكا يك بر لب است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]ای خدا، اين مطلب و لب را چه شد هر چه را گويد زبان، باز در لب است[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]دوستان را من، چقدر كم گفته‌ام داستان راستان را گفته‌ام؟[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]دوستانِ، راست قامت در كجا هر چه را گفتم، چقدر كم گفته‌ام[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]نسيم باد بهار و ز گيسوی يارم رسيده‌ اند ز سبا و، ز جانب يارم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]خدا ز بوی دلاويز هر دوتا مستم تشكّر است فراوان، بهار و از يارم[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]خدا يا خواب آرامی عطا كن به بيداری تو آسايش عطا كن[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]به من ده عافيت در زندگانی به عشق ما ثباتی را عطا كن[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]به عمر ما بده عزّت خدا يا بركت را به رزقمان عطا كن[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]به سابع ده تلاشی را مضاعف خدا يا صحّت جان را عطا كن[/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=2 Nazanin]روز سه شنبه مورّخة 12/12/1393 عبّاس توكّلی(سابع) تهران[/FONT][/RIGHT]
ارسال پست