پيكر ‌بی‌دست او را دستها است

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

پيكر ‌بی‌دست او را دستها است

پست توسط kalaavangaa »

[FONT=2 Nazanin]بسمة تعالی<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]پيكر ‌بی‌دست او را دستها است[/FONT][FONT=2 Nazanin]<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]<o:p> </o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]چون پدر نام مرا عبّاس داد مفتخر باشم كه اين نامم نهاد<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]من به نامش تربيت نزد پدر[/FONT][FONT=2 Nazanin] چون پياپی گفت ای جانم پسر<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]نام تو شد بند بر نام حسين بند عبّاس است علمدار حسين<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]چاكرش ‌باش ‌وبه دستش‌كن‌دعا خدمتش باش و نما صد التجا<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]پيكر ‌بی‌دست او را دستها است جای ‌هر‌دستش‌هزاران ‌دست‌ها است <o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]هر چه خواهی از خدا با ربّنا كن توسّل بر‌شهيد ‌دين‌تو‌آن عبّاس را<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin] هرچه‌‌خواهی‌گو‌كه‌باب‌حاجت‌‌است آبرو مند است، كه او بی منّت است<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]آبرو‌دارد ‌فراوان ‌نزد‌حق ‌اين‌را بدان او بود باب‌الحوائج، حاجتش بی امتنان<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]من به خلق و خوی او خو كرده‌ام عِطر او را هر كجا و هر مسا بو كرده‌ام<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]من شنيدم از مرا م و خوی ا و جستجو دارم به هرسو تا ببينم روی او<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]روی را نه بلكه خواهم كوی او خواست من را كوی خود رفتم سوی او<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]خواسته‌هايم را گذاشتم ‌در ميان كرده‌ام بر او توسّل تا فرستد آسمان<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]در گهِ حق، رویِ من شد باز باز هر چه از او‌خواستم بوده مرا بر‌آن ‌نياز<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]پر شده انبان من ای بی نياز شكر‌كردم بر‌خدا و، سجده‌كردم از نياز<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]لطف حق چون از ره عبّاس شد هر چه آمد دست من الماس شد<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]مال ‌دنيا آنچنانی ‌را‌ ندارم ‌من نياز آنچه‌‌خود‌خواهدكند، تأمين‌دارد دير باز<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]گر بود اخلاص در علم و عمل گفته‌است او‌تا كه بشتابيد‌ بر‌خير‌‌العمل<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]مطمئن هستم ز عبّاس و خدا هر چه خواهم می ‌دهند، بی منتها<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]چون‌كه‌سابع دوست و‌همراه‌علی‌است هر كجا باشد ، علی را منتهی است<o:p></o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]<o:p> </o:p>[/FONT]
[FONT=2 Nazanin]روز سه شنبه مورّخة 1393/7/15 عبّاس توكّلی ( سابع ) تهران<o:p></o:p>[/FONT]
ارسال پست