کلونگایی کِرک!

ارسال پست
نمایه کاربر
saeed
تشکر کرده: 38 دفعه

کلونگایی کِرک!

پست توسط saeed »

بدون شرح!
پیوست ها
1.jpg
1.jpg (110.51 کیلو بایت) مشاهده 1396 مرتبه
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

Re: کلونگایی کِرک!

پست توسط kalaavangaa »

[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]بسمه تعالی[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Arial,sans-serif]كلونگايی كرگ[/FONT] [/RIGHT]

[RIGHT]
[FONT=Arial,sans-serif]كلونگای كرگ هسمه، اسّامه ويشار ز بيم شال دو پا، هسمه غمخوار[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]طلا با من ويشار هسّه وه درجا سر شو تاسوايی، از شال دركا[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT]
[FONT=Arial,sans-serif]امان از دست اون شال چهارپا وه همكار هسّه با اون شال بالا[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial][/FONT][/RIGHT]

[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]دوتايی خوايننه من ره بخوارن نه تنها من، گسن و گو بخوارن[/FONT] [/RIGHT]

[RIGHT]
[FONT=Arial,sans-serif]گسن و گو دنيّه وای بر من به محله غير من صحرای گسن[/FONT] [/RIGHT]

[RIGHT]
[FONT=Arial,sans-serif]اگه داره خور، وشون ريكا نه كرگی مونّه نا، دار سره ميچكا[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial][/FONT][/RIGHT]

[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]حلا نيمو محل فكری هاكنم ز قانون و اصول كار بكری هاكنم[/FONT][/RIGHT][RIGHT][FONT=Arial][/FONT][/RIGHT]

[RIGHT]
[FONT=Arial,sans-serif]وه راه ره بييرم از پل دركا وه گوش بن بوئم، تو هسّه از ما[/FONT][/RIGHT]

[RIGHT]
[FONT=Arial,sans-serif]برو مردانگی هاكن تو باما بكوشم شال چهارپا رو پل دركا[/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]تو ريكا با محل همكار هسواش تو مرد هسّه همش ويشار هسواش[/FONT] [/RIGHT]

[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]ز تو راضی بوه، محله و سابع خدا بر تو بوو هم بخت و طالع[/FONT] [/RIGHT]

[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]روز سه شنبه مورّخه 9/2/1393[/FONT] [/RIGHT]

[RIGHT][FONT=Arial,sans-serif]هم روستايی عزيز : من به جز زوون كلونگايی گيلكی ديری بلد نيمه( نه دشتی مه نه رشتی)[/FONT][/RIGHT]
نمایه کاربر
ezat
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
تشکر کرده: 21 دفعه
تماس:

Re: کلونگایی کِرک!

پست توسط ezat »

با تشکر از دو دوست عزیز
کارتون جالب بود
ارسال پست