دو بيتی‌های ( شماره – 28) دل

ارسال پست
نمایه کاربر
kalaavangaa
محل اقامت: تهران-Ø® دماوند-Ø® فتحنايي(كهن سابق) Ùƒ Ø´ مصطفوی Ù¾ 8

دو بيتی‌های ( شماره – 28) دل

پست توسط kalaavangaa »

[HIGHLIGHT=#ffffff] بسمة تعالی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*********[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دو بيتی‌های ( شماره – 28) دل[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]**********************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]خوشابرحال‌دل‌شد، بامن‌همراه‌است به‌هرجا بنگرم‌با چشم همراه است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كنم فكری دلم را، هست لبّيك جواب او هزاران كار بر پا است [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]نمودم كار دل تا گردد همراه به نرمی ‌گفته‌ام، در ‌راه و بی‌راه[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]اگر راهی به سر منزل نباشد نمی گيری تو نفعی را به يكجا[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]*****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دلا سنگِ گرانی، با من هستی مرا فخر است هر جا، با من هستی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]بود سودِ فراوانم ز هستی كِشد شادی، من و دل را به هستی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]منم راضی تو را ای نازنينم دلم آرام و من با تو چنينم[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]تو با من بوده‌ای هر دم به همراه سپاست گفته ‌ام الحمد‌لّله[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]****************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كجايی ای دل همراهِ با من سلامت می‌كنم خروار و دامن [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]به همراهیّ‌ ِ تو، من شاد باشم تفضّل از خدا هم بر تو و من[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]عجب كاری تو كردی ای دل من براندی دشمنی، از منزل من [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
تو شيطان را ندادی جا و خانه شد آباد اين تن و آب و گِلِ من
گِلِ من با دل من همنشينند به هر جا می‌روند يكجا گزينند
كند دل بر گِلِ من عطر افشان دل و گِل هر دو، عنبر می فشانند
خدا لطف تو از حد فزون است دلم بر من چه زيبا مهربون است
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]مطيعم هست هر لحظه دلِ من به پندار و به رفتار و زبون است[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
نباشد ميل دل اندر جدايی كه باشد در يكی بودن رهايی
دل و فكرم هميشه بوده همراه از اين بابت بود شكر الهی
دلا تا كی كنی امروز و فردا ندارد عايدی رفتی به هر جا
تورا شك است و‌ترديدی‌به‌هر‌كار چنين كی می‌شود نفع تو بر پا
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ز دل آهی كشيدم آتش افروخت كه آن آتش دلم را تا جگر سوخت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]ندانستم شرر گردد به جانم دل و جان وجگر را آن شرر سوخت[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دل من طاقت دوری ندارد ضعيف است و شر و شوری ندارد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كنارش من به آرامی گذشتم كه اندر غفلت است، سودی ندارد[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دلا تا كی تو را از من توقّع چرا اشكت به چشم و دل تضرّع[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]
برو راه دگر را گير در پيش كه ره بسيار باشد در تتبّع
دلم را پشت سر دارم نترسد كس از احوال او از من بپرسد
كنم با مماشات هر شب و روز از او خواهم دگر هرگز نلرزد
دل اندر سينه، اشكم را به ديده بلرزند هر دو با هم هر بهانه
يكی صندوق و يك در كاسة چشم الهی هر دو با هم جان بگيره
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]دلا داری تو هر دم يك بهانه كشاندی جسم من را كنج خانه[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]شدم رنجور و من از پا فتادم ندارند هيچ كس از من نشانه[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***************************************************[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff] دلم اندر طلاتم شد چو دريا گرفتار است در غم همچو ليلی[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]كجا فرهاد باشد تا كشد جور رهاند هر چه غم را از دل ما[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]چرا دل گشته‌ای حيرانِ دوران مگر اطراف، همه جمع اند نادان[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]برو در جمع دانايان اين قرن رها گردی ز حيرانی به آسان[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]روز سه شنبه مورّخه 1395/6/2[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff]***********************/[/HIGHLIGHT]
ارسال پست